Breur vloerenspecialist garandeert dat de door haar aangebrachte afwerklagen, hetzij Polymeer, Polyurethaan, Liquid Wax, steenwas etc., op een vakkundige manier zijn aangebracht conform voorschriften van leveranciers van betreffende afwerklagen.

Zowel vooraanstaande hotelketens, bouwbedrijven en vastgoedbeheerders als particulieren doen een beroep op ons bij het verbeteren en optimaliseren van uitstraling en sfeer van hun vloeren.

Wij leveren door heel Nederland herkenbaar, kwalitatief hoogwaardig vakwerk gepaard gaand met premium service op basis van praktijkervaring en visie. Hierbij worden alle eisen en normen in acht genomen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.

Met onze jarenlange werkervaring, klantgerichte manier van werken en hooggespecialiseerde vakmensen zijn wij in staat zowel kleine als grote en complexe technische projecten uit te voeren met een minimum aan overlast en een maximum aan klanttevredenheid.

Breur vloerenspecialist garandeert dat de door haar aangebrachte afwerklagen, hetzij Polymeer, Polyurethaan, Liquid Wax, steenwas etc., op een vakkundige manier zijn aangebracht conform voorschriften van leveranciers van betreffende afwerklagen.

Garantie heeft alleen betrekking op het vakkundig aanbrengen van deze afwerklagen en niet op de levensduur ervan. Levensduur van de door ons aangebrachte laag is niet van te voren te bepalen gezien het feit dat de afwerklagen worden aangebracht op vloeren die worden belast en dus slijten. Bovendien zijn er nog vele andere factoren die het slijtageproces beïnvloeden zoals:

  1. aard en mate van vervuiling door de functie van een ruimte
  2. bezettingsraad van een ruimte
  3. inzet van chemicaliën ten behoeve van veiligheid en hygiëne zoals desinfectantia
  4. schoonmaakfrequentie en schoonmaakwerk programma
  5. gehanteerde middelen en materialen om schoon te maken
  6. genomen preventie maatregelen ter bevordering levensduur zoals: schoonloopmatten, droogloopmatten, juiste doppen onder stoelen en tafels etc.

Bovenstaande punten geven aan dat de levensduur van een laag bepaald wordt door allerlei factoren waar wij, na afronding van onze werkzaamheden, geen invloed op hebben.

Afwerklagen die wij op vakkundige wijze aanbrengen zijn nooit permanent maar maken altijd deel uit van het periodieke onderhoud en komen derhalve terug. De tijd tussen de behandeling zal afhankelijk zijn van eerder genoemde punten.

Uiteraard is het door het nemen van goede preventieve maatregelen en adequaat planmatig onderhoud mogelijk de tijdscyclus tussen het aanbrengen van nieuwe afwerklagen te verlengen, hetgeen de kosten en het eventuele ongemak verhindert.

E. Breur Vloerenspecialist VOF